BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 1, 2010

The Guy That Stole My Heart.....

Well.... this entry is about a person who I fall in love with... SERIOUSLY!!

It's kinda weird because I'm fall in love with HIM instead of HER...

hahahahahahaha

He is well-known person among my friends and many girls and women adore him... huhuhuhu
Seriously, i never thought that i would....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....


There HE is... My love one, my idol< div="">

His real name is Zachary James Baker a.k.a Zacky vengeance. He is one of Avenged Sevenfold members and play rhythm guitar.

Due to many problems with people doubting his success, he choose the stage name Zacky Vengeance. hahahahaha
Feel my wrath

Zacky is half-German and half-Italian. The guitar he first learned on was actually his dad's, who was right-handed. He learned by watching his favorite bands and other people he knew who played and practiced as much as he could. He would also read each edition of Guitar World cover to cover, learning the tabs of the songs published in there and watching the professionals perform it until he got it right. His influences in his style are Rancid, Misfits and Bad Religion. Zacky's favorite bands also include Pantera, Metallica, ELIXIR,and Guns N Roses.

HEHEHEHEHHEHEHE..... Don't hate me because you ain't me...

Everybody has their own favorite celebrity and SO DO I!!....

EVERYBODY IS WELCOME TO VISIT HIS SITE:
WWW.VENGENZ.COM

MORE ZACKY's Pic:

Damn cool!!


Yeahh... nice picture.. i use it as my FB profile pic once
"winston tuhh"



IF you want to see Zacky in straitjacket watch Nightmare music video




LOLZ


!!I LOVE HIM SO MUCH!!
<>

Sunday, November 14, 2010

Star that never comes back.....

she is weak and confused.
she loves and hates.
she is cruel, yet sympathetic,
twisted, but sane,
selfish, yet empathetic,
ugly, but intelligent.
she sees herself as darkness, but she can also imagine light.
she knows herself as what evil truly is, yet she knows the meaning of justice.
she can be black or white or gray, or all or nothing.
she is everything

Do you know how sorrow the Star, knowing it will never return to the Sky?

Monday, November 8, 2010

yer aku orng MUO so what!!

10 Things You Should Know About A True Blue Johorean


1. They end 9 out of 10 sentences with Ekkk… Ekk ialah trademark orang Johor. Digunakan di hujung SETIAP ayat menggantikan tanda soal (question mark). Contoh :- Ni awak punyer ekk? Nama awak saper ekk? Kenapa kite kaler tak cantik ekk ? Dan macam-macam ekk lagi. Aku teringat semasa aku sekolah dulu, aku dan member sebelah aku boring yang amat di dalam kelas, so to keep us awake, kami dok mengira berapa kali Cikgu sebut ekk. In a period of 40 minutes, dekat 100 kali! Lepas tu kami gelarkan Cikgu tu as Cikgu Fadzillah* Ekk. (*bukan nama sebenar).

2. They refer to Johor Bahru as Johor and not JB. Kalau orang di negeri Johor sebut Johor, it meant Johor Bahru (JB), the city dan bukan Johor, the state. Biasa digunakan oleh mereka yang tinggal di luar Bandar Johor Baru seperti di Masai- chusettes umpamanya. Contoh : Beb, gua nak turun Johor laa. Lu mahu ikut gua tak? So, if you ARE already in Johor, tak kira di daerah mana – if the locals kata nak pergi Johor, it means nak ke Johor Bahru. Jangan pulak buat lawak bongok** berkata, ” Eh, lu kan dah ada kat Johor?” Or worse, jangan memandai nak tambah ekk with that question.

3. They pronounce Muar as MUOR. (kena juih bibir sikit) In fact you pronounce everything that ends with “AR” as “OR”. Contoh : Aku kena pakai seluor besor untuk main bola kat Bandor Muor besok. (Aku kena pakai seluar besar nak main bola di Bandar Muar besok). Aku teringat Kakak tegur aku bila aku cakap macam tu. Kenapa Mama sebut besar, BESOR ? Slipper , SLIPPOR ? Aku tergelak. Aku Cuma speak like that bila berjumpa dengan true blue Johorean aje. Lapo (lapar), penampor (penampar), ulor (ular), pagor (pagar) dan lain-lain.

4. They are brash with a CRAZY sense of humour. Honestly, I belum pernah jumpa orang Johor yang serious or square to a T. Or cannot take a joke. Walaupun pendiam atau pemalu , but their sense of humour boleh tahan gak. Almost all of them (yang aku jumpa dan kenal lah) are either loyar buruk or bigor **. Baik di kampung mahu di Bandar. The sense of humour is unique that I find kadang-kadang orang luar (non-Johorean) agak takut with the brashness of budak-budak Johor. (Did you see Majalah 3 the other night – see how Tunku Yem (nama manja Tunku Mahkota Johor) bercerita pasal anakanda dia Tunku Ismail ? Haha…. that is exactly my point!)

5. Diorang ada ENDUT **. Kalau tak pernah berendut, sure pernah ada endut or busuk-busuk pun teringin nak ada endut. Contoh ayat : Haa…kau dah ada endut yer ? Kau pergi berendut kat mana ? Orang berendut dia pun nak berendut.

6. Diorang Makan Gula Tarik, Sagun, Gula Kandy, Bobotok….Dah lama aku tak tengok atau makan gula tarik, sagun or kandy. Ada lagi ke bebenda ni kat Johor ? Aku tak boleh nak describe dengan teliti these things cos it has been 30 years since I last tasted them. Seperti Kak P cakap – makanan seperti botok botok. Kalau out of Johor, botok-botok dikenali dengan nama PAIS IKAN. Jangan tanya aku how to describe the ingredients cos aku tak berapa gemar makan sebab guna banyak sangat daun ( aku tak suka makan sayur – especially ulam). Yang aku tahu – pakai daun segala daun, termasuk daun betik dan gunakan kari ikan and balut dengan daun-daun tu dan kukus. Aku pernah tanya my Dad dulu – kenapa buruk benor nama dia bebotok. Then my Dad cerita : Di zaman dulu ada seorang nenek yang tinggal seorang diri. Everyday cucu dia akan datang bawak makanan. Nenek ini suka sangat pais ikan dengan bubur so dia suruh cucu ni bawak tetiap hari. Bila cucu tu bawak makanan lain, Nenek akan tanya “Mana Bubur Tok? “. Lama-lama Bubur Tok jadilah Bebotok – kesan dari cakap cepat-cepat. Itulah ceritanya. Aku kecik lagi masa my Dad cerita tu. So, kalau dia kelentong aku – maka kelentonglah cerita bebotok tu. Sekian adanya.

7. Pernah (or berangan nak) jadi Mat Rock. Aku rasa sebab kedudukan Johor dekat dengan Singapore, sebab itulah pengaruh Barat di Malaysia masuk melalui Johor dulu. Itu teori aku lah. But kalau ikutkan sejarah Johor, Sultan yang mula-mula kawin dengan Mat Salleh pun Sultan Johor (Almarhum). So, tak heranlah kalau kumpulan Rock kat Malaysia ini semua ada susur galur dari Johor. Amy, Zainal Abidin, Nash etc. Boleh pakai ke teori aku ni? Jangan aku kena pancung dengan Sultan, dah ler. Ampun Tuanku!

8. Kenduri Kawin Ada Telur Pindang.. Telur pindang ialah telur ayam yang direbus dengan segala macam rempah dan dedaun untuk mendapatkan that special taste. Lepas rebus, telur akan berwarna cokelat. Both kulit dan isi. I don’t like to eat telur pindang, so I cannot to describe the taste. Normally orang buat telur pindang ni for special occasion, seperti majlis perkahwinan. Zaman dulu-dulu, you can tell the social class of the tuan rumah – normally orang kaya-kaya jer buat telur pindang ni sebab ianya rumit dan makan masa berjam-jam therefore menggunakan kos yang tinggi.

9. Tidur atas LECA** (rhyme with letak and baca, the non-baku way). Baju simpan dalam GEROBOK **.

10. They never watch RTM sebab semua cerita dah tengok kat TV Singapore n indonesia!!! When I was growing up, aku cukup suka tengok TV Singapore sebab iklan dia semua dari overseas, very menarik. Besides the cerita yang terkinilah. Yang aku suka ialah iklan jeans Levi’s ( Let your love flow), iklan lagu Coke ( I’d like to build the world a home), iklan Kodak (Times of Your Life -Paul Anka ). Paling syok ialah masa Christmas, iklan dan lagu semua best-best. (But itu dulu, sekarang aku rasa semua rancangan sudah semasa.) Well, TV Singapore cuma dapat ditengok oleh penduduk JB dan kawasan yang sewaktu dengannya. As you go further up north (of Johor), you can see aerial TV semua setinggi pokok kelapa – semata-mata nak dapatkan siaran from Singapore n indonesia!…tv3 bru nk kluakn cter malin kundang kite dah bis tgk Apa lagi EKK?

Kamus Johor :

Saing - pergi bersama2..”nnt kite saing ehh pi sekolah” Bongok – bodoh Bigor – gila-gila, contoh :- Apek Senario tu macam budak BIGOR ekk ? Endut – makwe/pakwe. Awek/balak. Boifren/girlfren. Boleh digunakan tanpa mengira jantina.

Berendut - berpasangan. Pergi berendut- dating.

Botok-botok, bebotok – sejenis makanan menggunakan ikan, ditambah memacam dedaun, letak serbuk kari (don’t ask me – aku tak reti buat) dan dibalut dengan daun betik, diikat dengan sebelum dikukus. Alah, macam Pais Ikan tuh.

Leca - tilam. Normally dibuat sendiri menggunakan kekabu (orang zaman dulu-dulu semua DIY – tak ada Vono, Slumberland ).

Gerobok, Gobok -Almari. Tak kiralah simpan kain baju ke, simpan pinggan mangkok ke. Sajak sesuai @ tidak -bkn puisi tau!!…cm nih ayat die..’sajak x beg nih pki ngn bju ni??”

roti perata – roti canai

semangka -tembikai

epok2 -karipap

sarap-sarapan


Sekadar berkongsi mungkin ramai yang tahu tapi xperasan dpt kat fb

Thursday, November 4, 2010

Meaningful to me

STARLIGHT

Far away
This ship has taken me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die

THE Starlight
I will be chasing a starlight
Until the end of my life
I don't know if it's worth it anymore

Hold you in my arms
I just wanted to hold you in my arms

My life
You electrify my life
Let's conspire to ignite
All the souls that would die just to feel alive

I'll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away

Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations

Hold you in my arms
I just wanted to hold you in my arms

Far away
This ship has taken me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die

I'll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away

Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations

Hold you in my arms
I just wanted to hold you in my arms
I just wanted to hold

Friday, October 29, 2010

I ain't no nice guy after ALL

When I was young I was the nicest guy I knew
I thought I was the chosen one
But time went by and I found out a thing or two
My shine wore off as time wore on
I thought that I was living out the perfect life
But in the lonely hours when the truth begins to bite
I thought about the times when I turned my back & stalled

I ain't no nice guy after all

When I was young I was the only game in town
I thought I had it down for sure,
But time went by and I was lost in what I found
The reasons blurred, the way unsure
I thought that I was living life the only way
But as I saw that life was more than day to day
I turned around, I read the writing on the wall

I ain't no nice guy after all
I ain't no nice guy after all

In all the years you spend between your birth and death
You find there's lots of times you should have saved your breath
It comes as quite a shock when that trip leads to fall

Tuesday, October 19, 2010

Citer yg aku copy tp sama ISI

citer nie aku x wat...tp terbaca kat page member..hehehehe...syes TERBAEK...

walaupown x wat tp isi citer nie mmg sama la dlm hati

wakakakaka


bace tau ehemm2



Kehadapan my future wife(s)

I menulis article ini bukan lah kerana di cabar oleh seorang member yang ingin melihat keromantikan I. Tapi.. err.. I ...menulis ini adalah kerana kehendak I. So, sila baca entri ni perlahan-lahan. Tak perlu laju-laju.


So, wahai my future wife(s)


I don't know who the hell are you and I have no idea where you are right now. But one day, bila kita dah berjumpa, I harap you mampu terima I seadanya seperti mana I akan terima you dan diri you sebenarnya. Lagi pun, I tahu yang you ni memang comel. Dan baik. Dan rajin. Dan alim. Dan cun.


I berharap bila I check facebook you nanti, you tidak letak banyak gambar you yang daring-daring kat facebook. Sebab, setahu I, kalau perempuan tu comel, mesti nak tunjukkan ke seluruh dunia. Macam lah dia sorang je yang comel. I comel tak ada pun letak gambar kat facebook tunjuk ke seluruh dunia. Boleh je hidup. Ehem.


Serta, gambar di facebook tu, jangan lah nak dedah sana dedah sini. Malu I. You pun tau kan, perempuan ni ibarat cokelat Ferrero Rocher. Bila berbalut dengan pembalut, even cokelat tu jatuh kelantai pun orang still nak. Tapi kalau dah tak berbalut, bila jatuh ke lantai, semua buat dono. Ada tu, kalau boleh, ada yang nak pijak lagi. You pun tak nak kena pijak kan?


Lagi pun, you tahu, tak ada lelaki di dunia ni yang nak kahwin dengan perempuan yang seksi meksi.


My future wife(s),

I tak tahu pasal masa depan I. I tak tahu berapa banyak duit yang I akan ada. So, dengan kata lain, I mungkin tak akan mampu kasi rumah 10 tingkat kat you. I juga mungkin tak mampu kasi you 10 emas intan berlian. Harap you tak kisah dengan diri I yang tak beharta ni. Tapi kalau setakat kasi you 20 hingga 30 anak tu, I okay je. Dalam tiga tahun, kita mungkin akan ada 2 anak. Tapi tu tak termasuk yang kembar tau.


Bila kita ada rumah nanti, I tak kisah kalau you nak bekerja. Tapi lagi bagus kalau you duduk je rumah jaga I. I bukan mintak di layan bagai raja. Tapi kalau I balik dari kerja tu, apa salahnya tanggalkan stokin I, urut bahu I, sediakan minum-minum I. Tapi kalau you tak nak buat, tak apa. I boleh tambah lagi 1 (cukup 2). Lagi pun, bila I tambah lagi 1, kurang la sikit beban you. See? I memang prihatin.


Hmm. You tau, I tak mengharapkan yang you adalah gadis lemah lembut dan ikut semua kata I. Kalau you boyish sikit pun apa salahnya. Aggressive itu menarik. Kalau boleh, lebihkan kat bahagian mengada-ngada dan keras kepala you tu. I suka. Senang la I nak ajak bergaduh kalau macam tu. Sebab kalau di ikutkan, I tak suka perempuan yang lemah lembut sangat. Nanti tak meriah rumah tangga. So kalau skali skala bergaduh, best juga kan? Lagi pun, kita gaduh siang-siang je, bila dah nampak katil di malam Jumaat, kita berbaik lah. Tambahan pula, bagi kita, setiap malam kan malam Jumaat.


My future wife (s),

You, I harap you reti memasak. You mesti reti memasak. Apa? Tak salah kalau perempuan tak reti masak? Ya. Memang tak salah. I tak kata pun salah. Tapi jangan salahkan I kalau I tambah lagi 1 isteri (cukup 3) sebab yang satu dan dua tak reti masak nak buat macam mana kan? Okay tak-tak. I tak nak bini 2,3,4. Banyak sangat. bukan tak mampu. Tapi... Ehem.

Actually, I bukan mintak you masak macam makan kat hotel. Asalkan you reti masak yang simple-simple sudah lah. You tau, air tangan masakan isteri lah yang buat si suami setia. Lagi pun, tak akan setiap hari kita nak makan kat restoran kan? Kalau setiap hari makan kat restoran, baik I kahwin je dengan mak cik tukang masak tu. Ye tak? You pun tak nak kan I tambah lagi satu (cukup 4) kan?


I harap you reti jaga diri sebelum jumpa I. Kalau boleh, jangan couple banyak-banyak. Tak pernah couple lagi bagus. Tapi kalau dah couple tu, jangan buat yang bukan-bukan dengan boyfriend you. Bila dating tu, jangan nak mengada-ngada keluar berdua. Boyfriend you tu bukan boleh percaya sangat. Kebanyakkanya adalah buaya. Sebab kalau dah lelaki, mesti bermulut manis. Boys, their mouth is bull****. So, don't trust them.


Akhir kata dari I, bila kita kahwin nanti, you masak, I makan. I imam, you makmum. I baca doa, you aminkan. You merajuk, I pujuk. Perfect, kan? So cepat lah cari I. I takut lah nak cari 'you'. Takut tersalah pilih perempuan lain. You pun mesti tak nak jadi isteri ke dua I kan.



best x?

BAeknyer

Wednesday, September 15, 2010

Pesanan Atok SedareKU

Smalam aki man tdo kat mah atok aku, huhuhu

dia adik atok aku...cikgu gak...hohohohoh

memang best orng nyer, klakar...... sementara dia ada, ada gak dia kasi beberape nasihat kat aku yang rase leh share kat sini:

1. skung blaja lg x per bngun lambat, nanti biler dah jd cikgu jgn bangun lambat. Melambangkan cikgu yang malas

2. malam2 jgn pulang lewat, sok nak ngajar t ngantok dlm kelas jd cam P. ramlee

3. nak kahwin cari pasangan yg leh trima keluarga kita..huhuhu... maklumlah meriah.. hahaha

4. biler kahwin t jgn cinta kan isteri jep, tp cinta skali keluarga isteri


Mesti pelik en atok sdare aku,
sbenarnyer x, dia saje2 jep kasik nasihat tuh kat aku biler tngk aku membesar kowt..huhuhu
sebab2nyer nasihat dia ialah

1. aku bangun lambat......kul 12 kowt...sarapan kul 12.15

2. kesinambungan no 1, mlm td aku balik lewat.... kul brape ntah

3. nasihat no 3 nie dia kasik mase tngok drama ape ntah kat dapur time aku sarapan kul 12.15 tuh

4. hohohoho....nie aku x paham... tetibe jep terkeluar kat mulut dia
huhuhuhu
rase nyer tngok aku dok mcej2(padahal mcej dgn member)

huhuhuhu
tulah sebab nasihat2 nie
hehehe

Aki Man jemi paham skung...thanks ><,

Sweet RAYA 'O' Mine

SELAMAT HARI RAYA

Al-Kisah,


Pada 10/9/2010, raya aidilfitri...heheheh selepas sebulan berpuasa... YAHOOOOOO.com

Cam biase laa, mlm raya tuh aku tdo lambat..hehehe... rasenye kul 4.30 baru tdo, ntah ape wat pown x tahu..huhuhu...lupa sudah..

yelah, kalo dah duduk mah opah, ape lg... bpak awal gler dia kejut...huhuhu...aku rase tdo dlm 2 jam jep..huhuhu...

Al-kisah nak pergi solat raya..... bngun pepagi dgn x cukup tdo nyer... +++hujan lak pagi tuh..
x r lebat sngt, renyai2 jep yg wat sdap giler tdo... perghhhh, bantal dgn tilam tuh mmg heaven giler r...hehehe...tp aku tinggal kan sebentar untuk bersiap dan pergi solat raya...huhuhu

Pas balik solat raya mmg dah jd kewajipan g rumah atok tam aku...huhuhu
bkan per, raya 1st kat mah dia best.. wet lebih dan dia wat sup tulang stiap kali raya( sebab sedap sngt)

XP
XD

dah balik tuh..sampai rumah... lepak jap.. pas tu bermula la sesi salam-menyalam, mohon kemaafan dan seluk-menyeluk poket...hehehehe

Yelah, tahun nie, kluarga aku, kak chik aku dan paksu aku ada kat sini...huhuhu
bpak kecoh laa adik-bradek mak aku nieyhh.... nak pecah perot rase gelak tahap gaban time sesi nie... ada jep usikan yg membawa padah...haizz but i like!!

huhuhu

Gambar2 kronologi raya:

otw g sembahyang raya
hehehehe

kat rumah tok tam... pas mkn sup
sedap...sedap...

bersama tok tam dan mak tam...
huhuhu
yg dua orng tngh duduk ala2 romantik tuh tok tam

pelukkan sayang mama
hahaha
luv you so much

kehadiran pengantin lama
hahahaa
paksu dan maksu
memeriahkan lagi keluarga


SESI Memohon MAAF:
aki, opah dan anak2

Bermula dgn aki dan Opah..

Bahagia hingga keanak cucu
baru btol
aki opah t kasik jemi tips yep biler dah kahwin t

mama pula sebab anak sulung
huhuhuhu

disebab kan keluarga pak ngah x da so trus ke suami achik plak
huhuhu
nie pak cik zul
acik tersayang
huhuhu
bpak r...

dan
pak su terbaek
huhuhu
ingt lg ayat opah aku
" dah besar anak bongsu makk..."
aku ckp dlm hati
"acu mmg besar opah"
hahahaha

dan
kengkawan,
nie lah maksu baru aku
hehehe
cun x? weeewiitttt
hahaha
jgn memaen nmpak jep lemah lembut
kalo maen game tekken aku pown kalah dgn character feveret dia
LEE
haizz...blom pape lg dah kna buli

Skung Turn aku lak mintak MAAF:

atok tersayang
maaf kan jemi ki kalo degil
hehe

opah, maaf kan jemi kalo nakal sbelom2 nie
haizz

with my mama
huuh
maaf, luv you

bersama adik yg tersayang dan terlorat di dunia
haizz..
mmg x da pengganti laa
huhuhu

hehehe
aki dan jemi dan opah
wekk
jgn jeles

FAMILY TERSAYANG DI PAGI RAYA 2010

love korang sume
huhu


nie la citer aku di pagi raya...ptg raya x yah citer laa sebab aku tdo kot
hehehehe

mlm baru beraya...kui5
ape citer korang lak? g r tahu

Pepehal pown, semantara sempat lg nie, nak mintak maaf kat kengkawan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki... harap korang maaf kan aku, Muhammad Nazmi Zuhaili

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN
~sekian dari aku~

Thursday, August 26, 2010

SongOfmyH(U)(EA)rt

Like i said before....this is the song


NOVEMBER RAIN

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain
But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone
I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain, ohhh yeahhh
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain


Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

by:
hehehehhe
this is my last shitty i post in my blog... no more after this about sad story, only happy story of my life XD


P/S: thanks to all my friend that concern 'bout me.. XD...

The Truth.....Almost Easy

the Truth is.....


i love you the most

i care 'bout you the most

i always miss you

you always in my mind and my heart

__________________i'm not insane___________________

Everybody must wondering why i post this shitty... well sometimes a metalist also have heart to care about...
huhuhuuu

this is my 1st and my last post about this shitty.... this just AIN"T ME..
zzzz

maybe i don't deserve you like i always dream, but you always in my mind no matter how much its hurt... damnnnnn... !@#$%^&^%$#@ i hate this feeling.... )(*&^%$#$%^@

i'm not ready enough to face this kind of thing but you made it... i wish jijan, jijie and nua here with me.... always do something insane but its okey as long as i can forget my problems...

bla....bla....bla.....blaaaaaaa

actually i want to put a lyric but my campus internet not allow it... just another brick on the wall

well,
the title of the song is
'NOVEMBER RAIN by GUN N ROSES'

hehehehhehe
weird huh rock band
but this song is very meaningful to me

later i post the lyric (><,)

P/S: there's nothing wrong with me.... hahahahaha.... I'm still happy and 'weng-weng' XP
P.E.A.C.E.O.U.T

Monday, August 23, 2010

Korang Pernah Buat x??

99 things to do in an elevator

i took this from my friend lol..XP

Make race car noises when anyone gets on or off.

Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers.

Grimace painfully while smacking your forehead and muttering: "Shut up, dammit, all of you just shut UP!"

Whistle the first seven notes of "It's a Small World" incessantly.

Sell Girl Scout cookies.

On a long ride, sway side to side at the natural frequency of the elevator.

Shave.

Crack open your briefcase or purse, and while peering inside ask: "Got enough air in there?"

Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down.

Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off.

When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves.

Lean over to another passenger and whisper: "Noogie patrol coming!"

Greet everyone getting on the elevator with a warm handshake and ask them to call you Admiral.

One word: Flatulence!

On the highest floor, hold the door open and demand that it stay open until you hear the penny you dropped down the shaft go "plink" at the bottom.

Do Tai Chi exercises.

Stare, grinning, at another passenger for a while, and then announce: "I've got new socks on!"

When at least 8 people have boarded, moan from the back: "Oh, not now, damn motion sickness!"

Give religious tracts to each passenger.

Meow occasionally.

Bet the other passengers you can fit a quarter in your nose.

Frown and mutter "gotta go, gotta go" then sigh and say "oops!"

Show other passengers a wound and ask if it looks infected.

Sing "Mary had a little lamb" while continually pushing buttons.

Holler "Chutes away!" whenever the elevator descends.

Walk on with a cooler that says "human head" on the side.

Stare at another passenger for a while, then announce "You're one of THEM!" and move to the far corner of the elevator.

Burp, and then say "mmmm...tasty!"

Leave a box between the doors.

Wear a puppet on your hand and talk to other passengers "through" it.

Start a sing-along.

When the elevator is silent, look around and ask "is that your beeper?"

Shadow box.

Say "Ding!" at each floor.

Lean against the button panel.

Say "I wonder what all these do" and push the red buttons.

Listen to the elevator walls with a stethoscope.

Draw a little square on the floor with chalk and announce to the other passengers that this is your "personal space."

Bring a chair along.

Take a bite of a sandwich and ask another passenger: "Wanna see wha in muh mouf?"

Blow spit bubbles.

Pull your gum out of your mouth in long strings.

Announce in a demonic voice: "I must find a more suitable host body."

Carry a blanket and clutch it protectively.

Make explosion noises when anyone presses a button.

Wear "X-Ray Specs" and leer suggestively at the passengers.

Stare at your thumb and say "I think it's getting larger."

If anyone brushes against you, recoil and holler "Bad touch!"

Bring a water pistol. Soak everyone's shoes.

Start brushing off invisible bugs from your arms, screaming "Aaughh! Get them off!"

Challenge your neighbor to a "Tic-Tac-Toe" tournament.

Laugh hysterically for five seconds, stop, and glare at the other passengers like they are crazy.

Charge into the elevator dripping wet, holding a towel and wearing only a bath robe. Mutter something about how husbands/wives always come home early just when it's getting to the good part.

Make chalk drawings on the walls.

As the elevator is going up, jump violently up and down, shouting "Down! I said down, dammit!"

Crouch in one corner and growl menacingly at everyone who gets on.

Try to get a game of "Twister" going.

Wrinkle your nose and smell the air repeatedly. Sniff at your neighbor suspiciously, give a disgusted frown, and take a step away.

Find a crowded elevator and pace back and forth inside it.

Walk in, face the back and go about two inches from the back wall.

Walk in, and start reciting a shopping list in monotone.

Stand right in front of the doors when waiting to get on. (This gets a good reaction from the people inside.)

Once inside, stand right in front of the doors, waiting to get out. (This gets a good reaction from the people waiting to get on)

Wait til the door is almost closed then pry the doors apart with a painful expression on your face.

Sing anything by Guns 'n' Hosers while pantomiming the lyrics. (I love her but I had to kill her, would be good)

Ask, "Did you feel that?"

Look at the ground while standing in the corner and moan softly.

When the doors close, look at the person next to you and yell, "Your nostrils they're like wind tunnels, SUCKING UP ALL MY AIR!" Then scream and collapse, when the doors open, get up and calmly walk out.

Comment one by one, on the clothing of all the people riding in the elevator.

Push the emergency stop button and say "Now it's time for you all to DIE! Just kidding." restart the elevator.

Wander from corner to corner of the elevator during the course of the journey.

Hit every floor button, and at each floor get out and say, "Nope, this ain't the right one." Get back on and ride to the next floor. Repeat.

Explain to some poor innocent stranger all about the complex dental work you supposedly received. Get them to look in your mouth and everything.

Tell some poor sod your complete life history completely out of the blue.

Ask for advice on a completely disgusting problem.

Get a vote from the entire elevator about some completely pointless issue.

Say, "Omigod, did you hear that?" And look completely panicked while not uttering a single intelligible word.

Sit in the corner and meditate. "Ohm."

Pick up the emergency phone and try to order pizza.

Run like hell while the security guards try to find you to kick you out. (This can be applied to all)

Wear an earphone with the cord inside your jacket, carry a walkie-talkie. Once inside the elevator, stop it and say. "Williams FBI, I need to see some ID. Look at everybody's ID restart the elevator and talk into your walkie-talkie saying, "It's ok he's not on this one. But we think he did manage to find bullets for his gun."

Say to an older lady "My you've got nice hair." Pull out a pair of scissors and look suggestively at her.

In a foreign accent say "You are very beautiful." to a young girl. Pull out some money and say "How much to purchase you?". Indian accents work well for this, like the guy on Short Circuit.

Do all of these things with a friend, while both of you are wearing trench coats and dark glasses.

When there's only one other person in the elevator, tap them on the shoulder and then pretend it wasn't you.

Push the buttons and pretend they give you a shock.

Smile, and go back for more.

Pretend you are a flight attendant and review emergency procedures and exits with the passengers.

Ask if you can push the button for other people, but push the wrong ones.

Call the Psychic Hotline from your cell phone and ask if they know what floor you're on

Hold the doors open and say you're waiting for your friend. After awhile, let the doors close and say, "Hi Greg. How's your day been?"

Drop a pen and wait until someone reaches to help pick it up, then scream, "That's mine!"

Bring a camera and take pictures of everyone in the elevator.

Move your desk in to the elevator and whenever someone gets on, ask if they have an appointment.

Leave a box in the corner, and when someone gets on ask them if they hear something ticking.

When the doors close, announce to the others, "It's okay. Don't panic, they open up again."

Swat at flies that don't exist

Tell people that you can see their aura.

Call out, "group hug!", then enforce it.

Talk in to your cell phone as you enter on the ground floor press floor 5 and when the door closes, in a shock voice say "what do you me there a gun man on the fifth floor?"


hahahahha....bnyak gak yg penah aku wat dlm list nie...

harap korang leh g tahu ape yg korang wt